APLIKASI ILMU GRAFIK UNTUK PROMOSI PROGRAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 10 Mac 2017- Mengaplikasikan ilmu grafik dalam mempromosikan program serta aktiviti yang diadakan di dalam kampus melalui rekaan poster dan banner yang lebih menarik amatlah dititikberatkan.