PERMOHONAN UPU DILANJUTKAN KE 5 APRIL 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mac 2017 – Permohonan kemasukan ke universiti awam (UA) melalui saluran UPU Online dilanjutkan sehingga 5 April depan bagi memberi peluang kepada pemohon lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) berikutan pengumuman keputusan peperiksaan itu yang agak lewat.