NC USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DELEGASI UNIVERSITAS SYIAH KUALA, INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 7 Mac 2017 – Naib Canselor Universti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail baru-baru ini menerima kunjungan hormat delegasi daripada Universitas Syiah Kuala (UNSYIAH), Indonesia yang diketuai oleh Rektornya, Profesor Dr. Samsul Rizal.