MENDEKATI MASJID MELALUI MOSQUE TOUR WEEK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) dan Persatuan Mahasiswa Islam USM sekali lagi bakal menganjurkan program Mosque Tour Week 2017 bertemakan ‘The Quranic Entreprise’. Program yang akan diadakan pada 28 Mac hingga 1 April ini berlangsung di Dataran Masjid Al-Malik Khalid USM dengan kerjasama Pusat Keusahawanan USM, Jabatan Pelajaran Negeri Pulau Pinang, Jabatan Agama Islam Negeri Pulau Pinang dan Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) USM.