KPTN ZON UTARA MERIAH SEKALI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mac 2017 - Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) Zon Utara di Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang berlangsung dengan meriah sekali dengan lebih 110 pempamer daripada 20 Universiti Awam, 47 Universiti Swasta, 43 Agensi serta tiga Politeknik dan 19 Kolej Komuniti.