KESEIMBANGAN AKADEMIK DAN KEUSAHAWANAN DORONG DUA SAHABAT CEBURI BIDANG PERNIAGAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 6 Mac 2017 – Kejayaan tidak datang bergolek, fokus pada minat yang ada dan berusaha untuk mencapai kejayaan tersebut serta jangan cepat putus asa, perlu berani merebut peluang dan menghadapi sebarang risiko.