IPT SERLAHKAN KEUNIKAN SEMPENA KPTN 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mac 2017 - Universiti Awam dan universiti-universiti swasta tanahair menyerlahkan keunikan institusi masing-masing bagi menarik pelajar mengikuti pengajian tinggi dan mencorakkan masa depan mereka bersempena penganjuran Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2017 di sini hari ini.