CIPTA KERJAYA BERBANDING CARI PEKERJAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 5 Mac 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini menegaskan kepada bakal graduan dan juga pelajar untuk mencipta kerjaya pada masa hadapan berbanding terus konservatif dalam mencari pekerjaan.