USM BERBAKTISISWA UNTUK ORANG ASLI KAMPUNG POS CHIONG, PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 27 Februari 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan lagi aktivitinya dalam program baktisiswa apabila mengadakan program bersama orang asli di Kampung Pos Chiong, Gerik, Perak.