SIMPOSIUM URICAS 2017 PERKUKUH KERJASAMA DUA HALA DALAM SAINS PENUAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 28 Februari 2017 – Kerjasama antara Universiti Sains Malaysia (USM) dengan institut penyelidikan terkemuka dunia, RIKEN Institute, Jepun memperkukuhkan kemajuan dalam bidang sains penuaan apabila kedua-dua pihak bakal membangunkan pelbagai penyelidikan yang berkaitan dengan proses penuaan melalui USM-RIKEN Centre of Ageing Science (URICAS).