PPPJJ BERI PELUANG PEROLEH IJAZAH SECARA SAMBILAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 24 Februari 2017 - Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (PPPJJ) memberi peluang kepada masyarakat luar untuk memperolehi ijazah secara sambilan atau separuh masa dengan mengikuti program yang disediakan oleh PPPJJ.