PELAJAR USM SANTUNI KANAK-KANAK AUTISM NASOM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 27 Februari 2017 - Kelab Kerja Sosial Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan program bersama anak-anak Autism di The National Autism Society of Malaysia (NASOM) Butterworth, Pulau Pinang.