MPPUSM, ATLET DAN PSR BERTEMU BINCANG PEMBANGUNAN DAN KEBAJIKAN ATLET USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 27 Februari 2017 - Ahli Majlis Pewakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan perbincangan dan sesi dialog bersama pengurusan tertinggi Pusat Sukan dan Rekreasi (PSR) USM baru-baru ini.