INOVASI TERKINI JEPUN HASILKAN TAHI BINTANG BUATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 25 Februari 2017 - Jepun, negara yang terkenal dengan pelbagai penemuan serta rekacipta sains termaju kini tampil dengan inovasi terbaharu yang dikenali sebagai Artificial Shooting Stars atau tahi bintang buatan.