BERHIBUR SAMBIL BERAMAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 26 Februari 2017 - Selebriti tanah air Malaysia iaitu Mohammad Noh bin Salleh atau lebih dikenali sebagai Noh Hujan serta beberapa buah badan bukan kerajaan (NGO) akan berhimpun di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) Universiti Sains Malaysia (USM) pada 22 Mac 2017 nanti bagi menjayakan program ‘Train to Humanity’ anjuran Majlis Penghuni Desasiswa Restu (MPDR) USM.