Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP17 Kertas II - Amali - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Nama : ________________________________________ No. Staf : ________________________________________ Jabatan/Pusat Pengajian : ________________________________________