Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP11 Kertas II - Teori - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 23 Februari 2016 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 jam 30 minit) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN