Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Jurutera JA29 (Elektrik) Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 2 November 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : TIGA (3) soalan berbentuk esei. Jawab dua (2) soalan sahaja. Setiap soalan membawa dua puluh (20 markah). Bahagian A menyumbang 40 markah. Bahagian B: ENAM (6) soalan disediakan. Jawab empat (4) soalan sahaja. Setiap soalan membawa lima belas (15 markah). Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 8 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN