Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B41/ Pegawai Penerbitan N41/ Pegawai Belia & Sukan S41 Pegawai Teknologi Maklumat F41/ Kertas I - Umum - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 23 Februari 2016 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN