Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Veterinar G17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (8) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu satu (1) dari Bahagian A dan dua (2) soalan dari Bahagian B dan C. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN