Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 jam 30 minit) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ___________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) bahagian seperti berikut: Bahagian A : LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab SEMUA soalan. Bahagian A bernilai 40 markah. Bahagian B: EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Bahagian B bernilai 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas Soalan Ini Mengandungi 4 Muka Surat Termasuk Muka Hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN