MAKMAL BERSAMA USM-MUDA PPTI TINGKATKAN KERJASAMA USM DAN INDUSTRI DALAM TEKNOLOGI KERTAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 16 Februari 2017 - Memorandum Perjanjian (MoA) yang termeterai antara Universiti Sains Malaysia (USM) dan Muda Holdings Berhad pada November 2014 telah berjaya direalisasikan pada hari ini apabila sebuah makmal teknologi kertas yang lama telah dinaiktaraf untuk kegunaan pelajar di Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI).