KETUA PUSTAKAWAN USM BERSARA SELEPAS 27 TAHUN BERKHIDMAT DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 17 Februari 2017 – Ketua Pustakawan Universiti Sains Malaysia (USM) Ali Abdul Rahim bersara wajib secara rasmi hari ini setelah 27 tahun berkhidmat di USM.“Saya berbangga menjadi sebahagian daripada keluarga besar USM dan berjaya membawa perpustakaan seiring dengan Misi dan Visi USM,” katanya selepas Majlis Persaraan Ketua Pustakawan di sini, hari ini.