KESIHATAN MULUT YANG BAIK MEMBAWA SENYUMAN MENAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Februari 2017 - Adakah anda pasti keadaan di dalam mulut anda adalah benar-benar sihat dan bebas daripada sebarang masalah? Adakah anda tahu bahawa mulut anda boleh diserang masalah gusi selain daripada masalah gigi berlubang?