KASUTRA PERJUANG TRADISI PULIHARA WARISAN MELAYU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Februari 2017 – Karnival Sukan Tradisional (KASUTRA) Universiti Sains Malaysia (USM) buat kali ke-9 meneruskan kesinambungan tradisi memulihara warisan Melayu agar ia sentiasa diperjuangkan untuk generasi akan datang.