KASUTRA MARTABATKAN SUKAN TRADISIONAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Februari 2017 - Anak-anak muda berperanan penting untuk mengembalikan sukan tradisional yang kian ditelan zaman. Karnival Sukan Tradisional (KASUTRA) anjuran Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Universiti Sains Malaysia (PSSCMUSM) yang menyediakan pelbagai jenis permainan tradisional Melayu yang berlangsung hari ini adalah antara yang terpuji yang perlu disokong.