121 PELAJAR LEPASAN PROGRAM PRA-U USM DIRAIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Februari 2017 - Majlis Penyampaian Sijil kepada pelajar lepasan Program Pra- Universiti USM dari Kolej MARA Kulim (KMK) yang telah tamat pengajian masing-masing telah diadakan pada hari ini.