Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C27 Kertas II (Pusat Pengajian Arkeologi Global) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ____________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei, Jawab EMPAT (4) soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas Soalan Ini Mengandungi 2 Muka Surat Termasuk Muka Hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN