Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B41 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 23 Februari 2016 (Selasa) Masa : Bahagian A: 9.00 pagi – 10.00 pagi (1 jam) Bahagian B: 10.00 pagi – 10.30 pagi ( ½ jam) Bahagian C: 10.30 pagi – 10.45 pagi (15 minit) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi TIGA (3) Bahagian seperti berikut: Bahagian A: LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Anda dikehendaki menjawab TIGA (3) soalan sahaja. Soalan 1 adalah WAJIB dijawab dan pilih mana-mana DUA (2) soalan daripada baki EMPAT (4) soalan lagi. Bahagian A menyumbang 50 markah. Bahagian B: TIGA PULUH (30) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa 1 markah. Bahagian B menyumbang 30 markah. Bahagian C: SATU (1) soalan berbentuk amali disediakan dan WAJIB dijawab. Bahagian C menyumbang 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 10 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN