Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Penerbitan N41 (Penterjemahan) Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi SEPULUH (10) soalan yang terdiri daripada dua bahagian, iaitu Bahagian A dan Bahagian B. Bahagian A mengandungi EMPAT (4) soalan yang memerlukan jawapan ringkas. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan bernilai 10 markah. Bahagian B mengandungi ENAM (6) soalan yang memerlukan jawapan berbentuk esei. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 15 markah. Untuk soalan 6 di Bahagian B, anda dikehendaki menulis jawapan pada kertas soalan. Ikat soalan 6 Bahagian B bersama-sama kertas jawapan yang lain. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN