USM-TUDM TEKAD HASILKAN BAKAT BERKUALITI UNTUK NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NIBONG TEBAL, 28 Januari 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) dan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) bertekad merencana pelbagai program jati diri dan kepimpinan buat mahasiswa agar dapat merealisasikan hasrat negara menghasilkan bakat yang berkualiti.