PENSYARAH USM DILANTIK MENGANGGOTAI KUMPULAN PENASIHAT ANTARABANGSA 'BRITISH PHARMACOLOGY SOCIETY' - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 12 Februari 2017 - Pensyarah Perubatan Kanan, Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Wan Amir Nizam Wan Ahmad telah dilantik menganggotai Kumpulan Penasihat Antarabangsa (International Advisory Group) 'British Pharmacology Society' selama tiga tahun bermula Januari 2017 hingga 2019.