PELAJAR MANFAATKAN KARNIVAL 'JOM MASUK U' 2017 PERINGKAT PANTAI TIMUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KOTA BHARU, 11 Februari 2017 - Program Karnival Pendidikan Tinggi Nasional (KPTN) atau lebih dikenali 'Karnival Jom Masuk U' disambut baik oleh bakal-bakal graduan di negeri Pantai Timur. Karnival yang bermanfaat ini berlangsung dengan jayanya di Perkarangan Pasaraya AEON Mall Kota Bharu dan dirasmikan oleh Menteri Pendidikan Tinggi Malaysia, Dato' Seri Idris Jusoh.