PASUKAN BOLA SEPAK WANITA USM WAKILI KELANTAN KE KEJOHANAN LIGA BOLA SEPAK RAKYAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 1 Februari 2017 - Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan (USMKK), buat julung kalinya menghantar pasukan bola sepak wanita mewakili Kelantan ke Kejohanan Liga Bola sepak Rakyat (LBR) yang akan berlangsung di Universiti Teknologi Mara (UiTM), Arau, Perlis pada 2 hingga 6 Februari 2017.