NC USM KUNJUNG HORMAT TYT YANG DI-PERTUA NEGERI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 3 Februari 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail mengadakan kunjungan hormat ke atas Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang T.Y.T. Tun Dato' Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman Haji Abbas di Seri Mutiara.