KAKUSMA USM KONGSI ILMU DAN MENABUR BAKTI DI 4 SEKOLAH DI KEDAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 9 Februari 2017 - Kumpulan Anak-Anak Kedah (KAKUSMA) Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini telah mengadakan Program Back To School yang dijalankan secara serentak di 4 buah sekolah di negeri Kedah.