INOVASI TEKNOLOGI HIJAU - USM TERUS PACU KECEMERLANGAN KELESTARIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SUNGAI PETANI, KEDAH, 1 Februari 2017 - Universiti memimpin Kelestarian, Universiti Sains Malaysia (USM) terus memacu kecemerlangan dalam bidang kelestarian apabila produk penyelidikan menggunakan teknologi hijau oleh pensyarah dari Pusat Pengajian Perumahan Bangunan dan Perancangan (HBP), Dr. Cheah Chee Ban iaitu konkrit tanpa simen rendah jejak karbon sedia untuk dikomersialkan.