HAAK USM ANJUR KEM MOTIVASI PERINGKAT NEGERI KELANTAN 2017 UNTUK PELAJAR PRA-U - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 4 Februari 2017 - Persatuan Himpunan Anak-anak Kelantan (HAAK) Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan kem motivasi peringkat negeri Kelantan selama 3 hari di Kampus Kesihatan USM yang berakhir hari ini.