ADIKARMA USM PAMER KEUNIKAN KESENIAN BUDAYA MALAYSIA DI THAILAND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 29 Januari 2017 - Kumpulan Kesenian Adikarma Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan persembahan kebudayaan yang unik di Program ASEAN Cultural Exchange 2017 bersempena dengan Minggu Terbuka Prince of Songkla University (PSU) Kampus Trang pada 25 hingga 30 Januari 2017 dan Festival Melayu Wilayah Che Bilang, Satun Thailand 28 hingga 29 Januari 2017.