Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Penerbitan N27 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi dua (2) bahagian iaitu Bahagian A dan Bahagian B. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu DUA (2) soalan dari setiap bahagian dan SATU (1) soalan dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN