USM-NCIA TERUS PERKASA AGENDA PEMINDAHAN ILMU NASIONAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 26 Januari 2017 - 'Pembangunan Berteraskan Kesaksamaan Sosial' diangkat sebagai tema pertemuan dialog bersemuka antara Perdana Menteri Malaysia Dato' Seri Najib Tun Razak dengan peserta projek NCIA-USM di bawah program Community Innovation Centre (CIC-KTP) iaitu Projek Pengupayaan OKU dalam perusahaan Jeli Kelapa, CIC Lekir dan Projek Penternakan kelulut melalui inovasi Mustafa Hive di CIC Sik Kedah, CIC Jerlun Kedah dan CIC Kubu Gajah, Perak.