Peperiksaan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 tgh (2 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei dalam TIGA (3) bahagian. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja iaitu SATU (1) dari setiap bahagian dan SATU (1) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN