USM TERIMA LAWATAN RASMI DELEGASI UMP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 Januari 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima lawatan rasmi oleh delegasi dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diketuai oleh Naib Canselornya, Profesor Dato’ Dr. Daing Mohd Nasir Daing Ibrahim.