Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pembantu Keselamatan KP17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi ENAM (6) soalan berbentuk esei. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja iaitu SATU (1) soalan dari tiap-tiap bahagian dan SATU (1) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas Soalan Ini Mengandungi 3 Muka Surat Termasuk Muka Hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN