PROGRAM SAINS PERUBATAN USM DIIKTIRAF KERAJAAN IRAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 26 Januari 2017 – Kementerian Kesihatan dan Pendidikan Perubatan, Iran mengiktiraf semua program sains perubatan di Universiti Sains Malaysia (USM) berdasarkan penilaian universiti antarabangsa terkini.