PENUAAN: KONDISI, IMPLIKASI DAN REHABILITASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 26 Januari 2017 – Penuaan bukan sejenis penyakit tetapi ia adalah satu proses semulajadi yang melibatkan perubahan fizikal dan fisiologi badan manusia selari dengan peningkatan umur seseorang.