PELAJAR PERUBATAN USMKLE HARUMKAN NAMA NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 25 Januari 2017 - Seramai 10 orang pelajar perubatan Universiti Sains Malaysia- Karnataka Lingayat Education (USMKLE) tajaan MARA di India telah mengharumkan nama Malaysia apabila telah menjuarai pertandingan ‘Battle of Fusion Band’ bersempena Umang Youth, International Kite Festival di Belgaum, India yang berlangsung antara 21-24 Januari 2017.