PAMERAN 'ELEMENTS 2.0' GABUNGAN KARYA KREATIF DAN KAJIAN PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 25 Januari 2017 – Hasil gabungan dua elemen karya kreatif dan kajian telah menghasilkan pameran seni yang unik dan menarik yang kini dipamerkan di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MGTF USM) sejak 9 Januari dan akan berakhir 31 Januari ini.