MASYARAKAT PERLU FAHAM FUNGSI JABATAN KECEMASAN DAN TRAUMA HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 25 Januari 2017 - Sebanyak 70 hingga 80 peratus pesakit yang datang ke Jabatan Kecemasan dan Trauma Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), bukannya disebabkan oleh kes kecemasan sebaliknya disebabkan oleh kes-kes ringan seperti selesema, batuk, demam, gatal-gatal kulit biasa dan sebagainya yang dikategorikan bukan kes kecemasan.