KOR SUKSIS USM BERBAKTI BERSAMA KOMUNITI KAMPUNG WENG, BALING, KEDAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM PULAU PINANG, 23 Januari 2017 - Anggota beruniform Kor SUKSIS Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan Program Kembara Budi Siswa ke Kampung Weng, Baling, Kedah kelmarin yang disertai seramai 56 pelatih Kor SUKSIS terdiri daripada 25 lelaki dan 31 perempuan menyertai program ini.